pölytön saneeraus

estämme pölyn kulkeutumisen Korjauskohteesi ulkopuolelle

Pölyttömässä saneerauksessa eristämme korjattavan tilan muusta kiinteistöstä. Tehokas alipaineistus estää terveydelle vaarallisen pölyn ja haitta-aineiden leviämisen, ja lähellä olevissa tiloissa on puhdasta ja turvallista olla. Teemme pölyttömät purkutyöt tai hoidamme saneerauskohteesi pölyneristämisen. Meiltä voit myös vuokrata tarpeesi mukaiset alipaineistuslaitteet.

Turvallista ja pölyvapaata oleilua

Pölytön saneeraus, Pirkanmaa - Suomen Haitta-aine

Pölytön saneeraus estää terveydelle vaarallisten pölyjen ja epäpuhtauksien leviämisen muihin tiloihin. Jopa astmasta tai allergioista kärsivät voivat olla remontin läheisyydessä turvallisesti.

nopeaa ja Siistiä saneerausta

Pölyn eristäminen, Pirkanmaa - Suomen Haitta-aine

Saneerauksessa syntyvä hienojakoinen pöly tunkeutuu sitkeästi kaikkialle. Pölyn puhdistaminen on vaikeaa ja vie aikaa. Kun korjauskohde eristetään oikein, muut tilat pysyvät puhtaina ja normaalissa käytössä.

Käytössäsi on Suomen laajin alipainekalusto

Alipaineistajan vuokraus Pirkanmaa - Suomen Haitta-aine

Pölyttömässä saneerauksessa käytettävä alipainekalustomme on Suomen laajin. Monipuolisin kapasiteetein varustetusta valikoimasta löytyy varmasti kohteeseesi sopiva alipaineistaja.

Olemme työsuojelupiirin valtuuttama yhtiö

Suomen Haitta-aine on työsuojelupiiirn valtuuttama purku-urakoitsija

Purku ja haitta-ainetyöt ovat luvanvaraista erikoisosaamista ja lait edellyttävät asianmukaista pölynhallintaa. Suomen Haitta-aine on työsuojelupiirin valtuuttama purku-urakoitsija ja toimimme aina RATU-menetelmien mukaisesti.

Etsitkö luotettavaa kumppania turvalliseen asbestipurkuun?

Ota yhteyttä!